GOOGLE REKLAMLARI

Pages

7 Aralık 2012 Cuma

Fenerbahce - İstanbul BB 9 aralık karşılaşması

GOOGLE REKLAMLARI

Kayserispor beraberliğinde F.Bahçe'nin en çok eleştiri alan oyuncusu Cristian Baroni'ye Aykut Kocaman sahip çıktı. Brezilyalı oyuncu ile görüşen Kocaman, "Gol kaçar. Buna kafanı takma. O pozisyonlara girmek de önemli. Ben senden memnunum" diye moral verdi.

3'TE 3 İSTİYORUM
Kocaman üç cephede hedefe yürüdüklerini de belirterek, "Bu sezon daha çok hücuma çıkıyorsun. Bugün 3 gol kaçırırsın, yarın 3 gol atarsın. Önümüzde çok önemli maçlar var. İstanbul BB, G.Saray ve Karabük karşılaşmalarını kazanıp ilk yarıyı 33 puanda bitirmeliyiz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı.

Süper Lig'in 14. haftasında kendi evinde Sivasspor'u 2-0 mağlup eden Lacivert-Turunculu takım, 1 günlük iznin ardından Langa Tesisleri'nde çalıştı. Teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde yağmur altında yapılan antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından 2 grup halinde koşu ve pas çalışmaları yapıp, yarı sahada çift kale maçla idmanı tamamladılar.

Antrenmana, sakatlığı bulunan Turgay Bahadır katılmadı. Ayak bileğinde ağrıları bulunan Doka ise, koşunun ardından çalışmayı tamamladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

Alman ekipleriyle Avrupa kupalarında İstanbul'da yaptığı 5 maçta da galip gelemeyen sarı-lacivertliler, yarınki maça kazanarak, ''siftah'' yapmayı hedefliyor. Fenerbahçe, İstanbul'da Alman takımlarıyla yaptığı 5 maçta 3 yenilgi, 2 beraberlik aldı.

İlk galibiyetini B.Mönchengladbach karşısında aldı
Fenerbahçe, Avrupa arenasında Alman takımlarına karşı oynadığı maçlarda ilk ve tek galibiyetini bu sezon deplasmanda oynadığı Borussia Mönchengladbach maçında aldı. Alman temsilcileriyle Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası organizasyonlarında olmak üzere toplam 10 kez karşı karşıya gelen Fenerbahçe, 7 maçta yenildi, 2 beraberlik ve 1 galibiyet elde etti. Alman ekiplerin filelerine toplam 12 gol atan sarı-lacivertliler, kalesinde ise 21 gol gördü.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger