GOOGLE REKLAMLARI

Pages

7 Aralık 2012 Cuma

7 Aralık Beşiktaş Eskişehirspor müsabakası

GOOGLE REKLAMLARI

Spor Toto Süper Lig’de 14. haftanın perdesi İnönü’de açılıyor.

Son haftalarda çok başarılı bir görüntü çizen ve liderle farkı 1 puana kadar indiren Beşiktaş, zirveyi zorlayan Eskişehirspor’u ağırlıyor.

Siyah-beyazlılar, Eskişehirspor karşısında kazanması durumunda, galibiyet serisini 4’e çıkaracak ve 2009-2010 sezonundan bu yana ilk kez ligde üst üste 4 maçını kazanmış olacak. Beşiktaş, söz konusu sezonda 8. haftada Denizlispor maçıyla başlayan 3 puan serisini 14. haftaya kadar taşımış ve 7 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı.

Öte yandan son haftalarda süper bir ivme yakalayan Eskişehirspor, ligde ilk 7 sırada yer alan 4 takımla yaptığı maçları kaybetmedi.

Beşiktaş’ta sarı kart cezalısı Ersan Adem Gülüm ile sakatlığı süren Manuel Fernandes, Eskişehirspor karşısında forma giyemeyecek. Siyah-beyazlılarda ayrıca, sakatlıkları devam eden Mustafa Pektemek, İsmail Köybaşı ve Mehmet Akgün de kadroda yer alamayacak. Eskişehirspor’da ise kart cezalısı Alper Potuk, İnönü’deki maçta oynamayacak.

Saat 20.00’de İnönü Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek.

BEŞİKTAŞ - ESKİŞEHİRSPOR

STAT: İnönü
SAAT: 20.00
HAKEM: Barış Şimşek
YAYIN: Lig TV - habergazete.com Canlı anlatım

MUHTEMEL 11’ler

BEŞİKTAŞ: McGregor, Hilbert, Escude, Sivok, Uğur Boral, İbrahim Toraman, Olcay, Necip, Oğuzhan, Holosko, Almeida
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Akaminko, Servet, Diego, Dede, Erkan, Veysel, Hürriyet, Tello, Necati, Kamara
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal .


Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında yarın İnönü Stadı'nda Eskişehirspor saat 20.00'da karşılaşacak olan Beşiktaş, bu akşam yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek. Karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek.

Siyah-Beyazlı takımda sakatlıkları sebebiyle Fernandes, Mustafa Pektemek, Mehmet Akgün ve İsmail Köybaşı'nın yanı sıra sarı kart cezalısı Ersan Gülüm kadroda yer alamayacaklar.

Teknik direktör Samet Aybaba'nın Ersan'ın yokluğunda savunma hattında Escude ve Sivok'a görev vermesi, İbrahim Toraman'ı ise orta sahada görevlendirmesi tahmin ediliyor.

SIVOK, ALMEIDA, VELİ VE UĞUR SARI KART CEZASI SINIRINDALAR

Öte yandan Beşiktaş'ta Hugo Almeida, Veli Kavlak, Tomas Sivok ve Uğur Boral'ın sarı kart ceza sınırında bulunuyorlar. 3 sarı kartı bulunan Almeida, Veli, Sivok ve Uğur Eskişehirspor karşısında sarı görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler ve 16. haftada oynanacak Gençlerbirliği maçında görev yapamayacaklar.

Aybaba'nın takımını Eskişehirspor karşısına şu ilk 11 ile çıkarması bekleniyor:
McGregor, Hilbert, Sivok, Escude, Uğur, İbrahim Toraman, Necip, Oğuzhan, Olcay, Holosko ve Almeida.

İKİ TAKIM YARIN LİG TARİHİNDE 53. KEZ KARŞILAŞACAKLAR

Öte yandan Beşiktaş ile Eskişehirspor, yarın yapacakları maç ile lig tarihinde 53. kez karşılaşacaklar. İki takımın ligde daha önce oynadığı 52 maçın 25'ini Siyah Beyazlı ekip kazanırken, 14'ünde Eskişehirspor sahadan galip ayrıldı. 13 karşılaşma berabere sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda Beşiktaş'ın attığı 66 gole, Kırmız Siyahlı ekip 43 golle karşılık verdi.

İki takım son olarak bir önceki sezonun ikinci yarısında karşılaşmış ve Beşiktaş sahadan 2-0 galip ayrılmıştı.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında yarın İnönü Stadı'nda Eskişehirspor saat 20.00'da karşılaşacak olan Beşiktaş, bu akşam yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek. Karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek. Siyah-Beyazlı takımda sakatlıkları sebebiyle Fernandes, Mustafa Pektemek, Mehmet Akgün ve İsmail Köybaşı'nın yanı sıra sarı kart cezalısı Ersan Gülüm kadroda yer alamayacaklar. Teknik direktör Samet Aybaba'nın Ersan'ın yokluğunda savunma hattında Escude ve Sivok'a görev vermesi, İbrahim Toraman'ı ise orta sahada görevlendirmesi tahmin ediliyor.

SIVOK, ALMEIDA, VELİ VE UĞUR SARI KART CEZASI SINIRINDALAR

Öte yandan Beşiktaş'ta Hugo Almeida, Veli Kavlak, Tomas Sivok ve Uğur Boral'ın sarı kart ceza sınırında bulunuyorlar. 3 sarı kartı bulunan Almeida, Veli, Sivok ve Uğur Eskişehirspor karşısında sarı görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler ve 16. haftada oynanacak Gençlerbirliği maçında görev yapamayacaklar. Aybaba'nın takımını Eskişehirspor karşısına şu ilk 11 ile çıkarması bekleniyor: McGregor, Hilbert, Sivok, Escude, Uğur, İbrahim Toraman, Necip, Oğuzhan, Olcay, Holosko ve Almeida.

İKİ TAKIM YARIN LİG TARİHİNDE 53. KEZ KARŞILAŞACAKLAR

Öte yandan Beşiktaş ile Eskişehirspor, yarın yapacakları maç ile lig tarihinde 53. kez karşılaşacaklar. İki takımın ligde daha önce oynadığı 52 maçın 25'ini Siyah Beyazlı ekip kazanırken, 14'ünde Eskişehirspor sahadan galip ayrıldı. 13 karşılaşma berabere sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda Beşiktaş'ın attığı 66 gole, Kırmız Siyahlı ekip 43 golle karşılık verdi. İki takım son olarak bir önceki sezonun ikinci yarısında karşılaşmış ve Beşiktaş sahadan 2-0 galip ayrılmıştı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen idmanın ardından siyah-beyazlı oyuncular kampa girdi.

Basına kapalı yapılan idmanda futbolcuların taktik ve kondisyon çalıştığı bildirildi. Isınma koşularının ardından 5'e 2 pas çalışmaları gerçekleştiren oyuncuların, tam sahada oynanan çift kale maçla idmanı tamamladığı bildirildi.

Beşiktaş'ın Eskişehirspor maçı öncesi yaptığı son antrenmana, tedavilerine devam edilen Mustafa Pektemek, Mehmet Akgün, İsmail Köybaşı ve Manuel Fernandes'in yanı sıra A2 maçı kadrosunda yer alan Muhammed Demirci, Koray Yıldız ve Mertcan Aktaş'ın katılmadığı kaydedildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger