GOOGLE REKLAMLARI

Pages

5 Aralık 2012 Çarşamba

Braga - Galatasaray Müsabakası 5 Aralık

GOOGLE REKLAMLARI


Braga - Galatasaray Müsabakası 5 Aralık 2012 hangi tv kanalında saat kaçta start alacak ? Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda yer alan Galatasaray , bu akşam çok kritik bir maça çıkacak. Geride kalan maçlarda 7 puan toplayan ekibimiz, gruptan çıkma şansı olmayan Braga'yla Portekiz'de mücadele edecek. Galip gelmesi halinde bir üst turu garantileyecek olan Cimbom'un kulağı, olası diğer skorlarda İngiltere'de, Manchester United - Cluj maçında olacak.
AXA Stadı'nda maçın son çalışmasını yapan Sarı-kırmızılı takım, ilk onbeş dakikası basına açık bir çalışma gerçekleştirdi. Sarı-kırımızılı futbolcular, sahaya ısınmak için çıkarken stadın yapısını inceleyerek kendi aralarında stat konusunda yorum yaptı. İdman öncesinde Fatih Terim, yardımcıları ve bazı futbolcularla ayak topu oynadı.
Gaziantepspor maçında sakatlığına rağmen maçı tamamlayan ve Braga maçında oynayıp oynamayacağı belli olmayan kaleci Muslera, idmana katıldı. Muslera idman öncesinde ayağına bandaj yaparak idmana çıktı.
Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise oyuncuların taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
Galatasaray'ın gözü Braga'da, kulağı ise Manchester'da olacak. Yılın en kritik maçına Braga karşısında çıkacak olan sarı-kırmızılılara Devler Ligi'nde 2. tur için galibiyet yetiyor. Manchester'ın Cluj'u yenmesi halinde de Braga karşısında alınacak sonuca bakmayacak olan Galatasaray, Terim yönetiminde ilk kez gruptan çıkmayı başaracak.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger