GOOGLE REKLAMLARI

Pages

28 Aralık 2012 Cuma

Barcelona - Fenerbahçe Ülker Basketbol Karşılaşması 28 Aralık

GOOGLE REKLAMLARI


Barcelona - Fenerbahçe Ülker Basketbol Karşılaşması 28 Aralık 2012 hangi kanalda saat kaçta ? THY Euroleague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Ülker, 2012-2013 sezonu 'Top 16' turu (F) Grubu'ndaki ilk maçında Regal Barcelona ile karşılaşacak. Sarı-lacivertlilerin, İspanya'da oynayacağı zorlu mücadele 21:45'te başlayacak.
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın oyuncularından Bo McCalebb, Barcelona'dan çekinmediklerini ve oraya kazanmak için gideceklerini söyledi.
Fenerbahçe Ülker'in TOP 16'daki ilk karşılaşması olan FC Barcelona Regal maçı öncesi açıklamalar yapan Bo McCalebb, "Diğer maçlar gibi bu da zorlu bir maç olacak. Olumlu ve iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Barcelona muhteşem bir takım ve o yüzden de çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Her maçı teker teker ele almamız gerekiyor. Herkes Barcelona'nın güçlü bir takım olduğunu biliyor. Ama biz korkmuyoruz ve oraya kazanmaya gidiyoruz" dedi.
Barcelona, zor bir deplasman. Bizim için de çok önemli bir maç. Çünkü iyi başlamak istiyoruz. İyi bir başlangıç yapıp, grupta iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz. Hedefimiz TOP 8'e kalmak. Barcelona iyi bir ekip, güçlü bir takım, Euroleague'in favorisi olan bir ekip. Zor bir maç olacak. Umarım iyi oynar, deplasmanda güzel bir galibiyet alırız" dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger