GOOGLE REKLAMLARI

Pages

23 Şubat 2013 Cumartesi

Yetenek Sizsiniz Türkiye 23-24 Şubat 2013

GOOGLE REKLAMLARI


Yetenek Sizsiniz Türkiye 23-24 Şubat 2013 yarışma programı performansları.Geçen yaz klibi internette izlenmeye başlanan ve o tarihten bu tarafa adeta dünyayı kasıp kavuran Güney Koreli şarkıcı PSY (Park Jae-Sang), dansçılarıyla birlikte“Yetenek Sizsiniz Türkiye”ye konuk oldu. Daha önce bir çok yabancı ünlüyü ülkemize getirerek programlarına çıkaran Acun Ilıcalı; bu yılın bombası olarak Gangam Style şarkısıyla Youtube'da izlenme Rekoru kıran PSY'yi Yetenek Sizsiniz yarı finalinde konuk etti. Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken PSY Gangam Style şarkısıyla herkesi coşturdu.
“Gangnam Style” şarkısı ile Yetenek Sizsiniz Türkiye izleyicilerini coşturan PSY, Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın ile birlikte jüri koltuğuna oturdu.
PSY"yi stüdyoda sürprizler de bekliyordu. Seyirciler PSY tişört ve gözlükleriyle ünlü şarkıcıya eşlik etti.
Dünyada Gangnam Style dansıyla milyonları peşinden koşturan PSY'nin İstanbul macerası devam ediyor.
"Gangnam Style" şarkısıyla olay olan Güney Koreli şarkıcı Park Jae-Sang (PSY), Pera Palas Otel'de basın toplantısı düzenledi.
Basının yoğun ilgi gösterdiği 13.15'de sona erdi. Yarım saat süren basın toplantısında tercüman aracılığıyla gazetecilerin sorularını yanıtlayan Güney Koreli şarkıcı Park Jae-Sang (PSY), "Türkiye'ye ilk defa geldim. İstanbul'da da ilk defa bulunuyorum.
Türkiye ve Kore arasındaki kardeşlik bağı herzaman çok güçlüydü. Aynı zamanda benim Youtube'deki müzik videomu en fazla izleyen ülkeler arasında Türkiye 3'üncü sırada olduğu içinde ayrıca çok mutluyum. Birinci ülke Amerika, daha sonra Tayland ve sonrasında Türkiye ve Kore şeklinde sıralanıyor. Bunun için çok teşekkür ederim" dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger