GOOGLE REKLAMLARI

Pages

9 Şubat 2013 Cumartesi

Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Medical Park Basketbol Maçı 10 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI


Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Medical Park Basketbol Maçı 10 Şubat 2013 hangi kanalda saat kaçta ? Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası'nda 10 Şubat Pazar günü oynanacak final maçında Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Medical Park kupa tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecekler.
Eskişehir'de dün akşam oynanan yarı final maçlarının ardından finalin adı belli oldu. Çeyrek finalde Pınar Karşıyaka'yı 69-77 yendikten sonra yarı finalde ise Beşiktaş'ı 66-75 yenen Fenerbahçe Ülker ile çeyrek finalde Anadolu Efes'i 72-64, yarı finalde ise Banvit'i uzatmada 68-81 yenen Galatasaray Medical Park Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası'nı kazanmak için sahaya çıkacaklar.
Ezeli rekabet bu kez de Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası'nın final maçına taşınırken, bu iki takım kupa tarihinde ilk kez 10 Şubat Pazar günü oynanacak maçta karşı karşıya gelecekler.
Bu tarihi maç öncesinde ise 9 Şubat Cumartesi günü saat 13:00'da takımların antrenörleri ile birer oyuncusu Anadolu Üniversitesi BESYO Spor Salonu'nda düzenlenecek olan basın toplantısına katılacaklar.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger