GOOGLE REKLAMLARI

Pages

15 Şubat 2013 Cuma

Galatasaray - Akhisar Bld Süper Lig Maçı 15 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI


Galatasaray - Akhisar Bld Süper Lig Maçı 15 Şubat 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Spor Toto Süper Lig'de yarın lider Galatasaray'ı konuk edecek Akhisar Belediyespor hazırlıklarını tamamladı.
Son çalışmasını kendi tesislerinde yapan Ege temsilcisinde sakatlıkları bulunan Bikoko ve Sani'nin dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Karşılaşma için Manisa'da kampa girecek Akhisar Belediyespor'un Galatasaray karşısına ilk 11'de, Oğuz, Emrah, Sonko, Uğur, Çağdaş (Güray), Kenan, Emin, Bilal, Sertan, Bruno, Gekas ile çıkması bekleniyor.
Öte yandan yarın saat 20.00'de Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşma için az sayıda kalan Tarzan ve Spil kale arkası biletlerinin satışına devam edildiği bildirildi.
Sadece ara transferde Wesley Sneijder ve Didier Drogba’yı alabilmek için yaklaşık 34-35 milyon euroyu gözden çıkaran Galatasaray'la bir sezonluk transfer harcaması 4-4.5 milyon euroyu geçmeyen Akhisarspor, cuma akşamı Manisa 19 Mayıs Stadı’nda birbirlerine üstünlük kurmaya çalışacak.
Galatasaray 145 milyon euroyu aşan toplam piyasa değeriyle Fenerbahçe ile birlikte Spor Toto Süper Lig’in en pahalı takımı oldu. Buna karşılık 10 milyon 650 bin euro piyasa değeri olan Akhisar Belediyespor, puan cetvelinde olduğu gibi, bu değerlendirmede de son sırada yer aldı. Ligin zirvesinde yer alan Galatasaray 21 maçta 40 puan toplarken Akhisarspor, 21 maçta 19 topladı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger