GOOGLE REKLAMLARI

Pages

21 Şubat 2013 Perşembe

Fenerbahçe Bate Borisov Uefa Rövanş Karşılaşması 21 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI


Fenerbahçe Bate Borisov Uefa Rövanş Karşılaşması 21 Şubat 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Kadıköy'de, Süper Lig'in 20. haftasında Sivaspor'a 2-1  yenildikten sonra, rakip sahalarda Mersin İdmanyurdu (1-0) ve Trabzonspor (3-0)  maçlarını kazanan, BATE Borisov deplasmanını da beraberlikle geçen ''Sarı  Kanaryalar'', kısa dönem içinde yakaladığı başarılı performansı yarın da sahaya  yansıtarak yoluna devam etmek istiyor.
İlk maçta kırmızı kart gören Meireles ve sarı kart cezalısı durumuna  düşen Bekir İrtegün, Belarus temsilcisine karşı rövanşta forma giyemeyecek.
Sarı-lacivertli takımda 2'şer sarı kartları bulunan Egemen Korkmaz,  Mehmet Topal ve Caner Erkin, yarınki maçta forma giyip birer sarı kart daha  görmeleri durumunda ise, bu turun geçilmesi halinde son 16 takımın yer alacağı  turun ilk maçında forma giyemeyecek.Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bu akşam yapılacak antrenmanın  ardından kadrosunu şekillendirecek. Afrika Uluslar Kupası'nda Nijerya Milli  Takımı ile elde ettiği şampiyonluğun ardından takıma katılan Yobo'nun da Belarus  ekibine karşı kadroda olması bekleniyor.
Bu arada, Atletico Madrid formasıyla bu sezon Avrupa kupası maçına  çıktığı için Fenerbahçe'nin UEFA listesinde bulunmayan Emre Belözoğlu, maçta  forma giyemiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger