GOOGLE REKLAMLARI

Pages

12 Mart 2013 Salı

Schalke 04 - Galatasaray Rövanş Müsabakası 12 Mart

GOOGLE REKLAMLARI

UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur rövanş maçında Salı günü Almanya temsilcisi Schalke 04′le deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, Avrupa kupaları tarihindeki 245. maçını oynayacak.
Sarı-kırmızılılar, Şampiyon Kulüpler Kupası ile UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 140, UEFA Avrupa Ligi’nde 71, Kupa Galipleri Kupası’nda 32 ve UEFA Süper Kupa’da da 1 kez olmak üzere toplam 244 maç oynadı.
UEFA Kupası ile UEFA Süper Kupası’nı müzesinde bulundurarak Avrupa kupalarındaki en başarılı Türk ekibi olarak dikkat çeken Galatasaray, geride kalan 244 maçta 93 galibiyet ve 87 yenilgi aldı, 64 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 342 gol göndermeyi başaran ”Cim Bom”, kalesinde ise 344 gol gördü.
 Galatasaray ’da teknik heyet ve oyuncular UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Schalke karşısında oynanacak rövanş maçında atılacak bir golün ne kadar önemli olduğunun farkında.
Çeyrak finale yükselme mücadelesine çıkacak Galatasaray’da ilk hedef acele etmeden, kontrolü rakibe bırakmadan oynamak. İlk maçta özellikle oyunun belirli bölümlerinde topun kontrolünü rakibe bırakan Galatasaray’da Fatih Terim ’in oyuncularından ilk isteği sakin ve sabırlı olmaları.
Terim, atılacak bir golün turun kapısını aralayacağı bu karşılaşmada, özellikle orta alanda rakibe üstünlük kurmak isterken, oyuncularından orta sahada bol pas yapmalarını istedi.
BURAK MI, DROGBA MI?
Fatih Terim'in henüz Schalke maçında sahaya süreceği 11 kesinleşmezken, tecrübeli çalıştırıcı kontrolü elden bırakmamak için tek forvetli bir sistemle oynamayı düşünüyor. Burak ya da Didier Drogba'yı kenar çizgide oynatmaya sıcak bakmayan Terim, bu iki isimden birini Schalke maçında kenarda oturtmayı planlıyor.
Tecrübeli çalıştırıcı Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Eskişehir deplasmanındaki karşılaşmada Burak'ı sağ çizgiye yakın, Drogba'yı da forvette oynatmış ve istediği verimi alamamıştı. Bu nedenle Schalke maçında orta sahayı da kalabalık tutmak isteyen teknik direktör Fatih Terim, Burak ya da Drogba arasında bir tercih yapacak.

MUHTEMEL 11′LER

STAT: Veltins Arena
SAAT: 21.45
HAKEM: Jonas Eriksson (İsveç)
YAYIN: Star TV

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Gökhan (Dany), Riera, Hamit, Selçuk, Melo, Sneijder, Burak, Drogba

SCHALKE 04: Hildebrand, Uchida, Höwedes, Matip, Kolasinac, Neustadter, Hoger, Farfan, Draxler, Bastos, Pukki

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger