GOOGLE REKLAMLARI

Pages

3 Mart 2013 Pazar

Antalyaspor - Gaziantepspor Süper Lig Maçı 3 Mart

GOOGLE REKLAMLARI


Antalyaspor - Gaziantepspor Süper Lig Maçı 3 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Hasan Subaşı Tesisleri’nde, teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana düz koşu, ısınma ve açma germe hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra istasyon çalışması yaptı.
Antrenman sırasında yerden kapak kapma çalışması yapıldığı sırada yavaş kalan oyunculara yardımcı antrenör İlker Kıreker tarafından şınav çekme cezası verildi.
Antrenmanın ikinci bölümünde dar alanda iki oyuncu el ele tutuşarak, diğer arkadaşlarını yakalayıp halkaya dahil etmeye çalıştı. Futbolcular daha sonra orta ve şut çalıştı. Kaleci Sammy ve Polat ise yardımcı antrenör Erdinç Erol gözetiminde takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanın son bölümünde taktik ağırlıklı çalışma yapıldı.
Hafif sakatlıkları bulunan Emre Güngör ile kaleci Hakan, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştıktan sonra sahadan ayrıldı.
Medical Park Antalyaspor, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayarak, Hasan Subaşı Tesisleri’nde kampa girecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger