GOOGLE REKLAMLARI

Pages

12 Mart 2013 Salı

İşler Güçler 33. Bölüm 12 Mart

GOOGLE REKLAMLARI

İşler Güçler'in bir önceki bölümünde çok zor duruma düşen Murat, akıl danışacak kişi konusunda çok yanlış bir tercihte bulunmuştu. Ahmet'in ise yeni bahanelere ihtiyacı olmuştu. Halasının tüm uğraşlarına rağmen Sadi, ilişkisini mutlu bir şekilde sürdürmeye devam etti. Diğer yandan film çekimlerinden ortaya çıkan aksaklıklar kimseyi pes ettirmedi. Hakkı, yapımcılık ve yönetmenlik koltuğunda para bulmanın telaşına düştü.Star TV`nin sevilen komedi dizilerinden İşler Güçler, Modern Muzip Yalanları ile Salı akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. İşler Güçler, 12 Mart Salı akşamı Star TV ekranlarına 33. Bölümü ile geliyor.Ülkemizi şampiyonlar liginde temsil eden Galatasaray’ın Schalke 04 ile Almanya’da oynayacağı karşılaşmanın 12 Mart 2013 salı akşamı İşler Güçler dizisi ile aynı saate denk gelecek olmasından ötürü dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak.
İşler Güçler bu hafta neden yayınlanmıyor?Star TV’de yayınlanan ekranların fenomen komedi dizisi İşler Güçler hayranlarına bu hafta kötü haber var.
Salı akşamları 23.00′den sonra Star TV’de ekrana gelen İşler Güçler, 12 Mart Salı akşamı yayınlanmayacak.
Şampiyonlar Ligi Schalke 04-Galatasaray arasında oynanacak olan kritik maç nedeniyle sevilen diziye bir haftalık ara verildi. Schalke 04-Galatasaray 2. tur rövanş karşılaşması Salı akşamı 21.45′de Star ekranlarında olacak. İşler Güçler’in 33. bölümü ise 19 Mart Salı akşamı ekrana gelecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger