GOOGLE REKLAMLARI

Pages

10 Kasım 2012 Cumartesi

Tuğçe Kazaz kimdir ?

GOOGLE REKLAMLARI


Tuğçe Kazaz kimdir Biyogrofisi ?Uzun Hikaye filminde rol alan Tuğçe Kazaz kimdir? 2001 yılında düzenlenen Miss Turkey birincisi Tuğçe Kazaz biyografisi, kaç yaşında, nereli, hakkında bilgileri sizlerle paylaşmak istiyoruz. Yazımızın devamından Tuğçe Kazaz’ın resimlerine ulaşabilirsiniz.
1982′de Balikesir’in Edremit ilçesinde dünyaya gelen Tuğçe Kazaz, İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. 2001 yılında Türkiye güzeli seçilen Kazaz, 183 cm boyunda ve 88-61-92 fiziki ölçülere sahiptir. Tuğçe dizi ve sinema’da da kendini göstermiş olup, Loafing and Camouflage: Sirens in the Aegean isimli Yunan filminde, Can, Cin geçidi ve en son Uzun Hikaye isimli filmlerde rol almıştır.
8 Eylül 2005 yılınında ortodoks olan Tuğçe, 24 eylül’de ise Yorgo Seitaridis ile evlenmiş ve kısa bir zaman zarfından sonra eşinden boşanmıştır. Daha sonra Budist olan Tuğçe Kazaz, hizmetçi muamelesi gördüğü gerekçesi ile tekrar islam dinine dönmüştür. Müslüman olduktan sonra alkol ve sigarayı bırakan Kazaz, gece hayatına da son vermiştir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger