GOOGLE REKLAMLARI

Pages

22 Kasım 2012 Perşembe

Fenerbahce - Genclerbirligi maçı 25 kasım

GOOGLE REKLAMLARI


Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Fenerbahçe’nin bireysel anlamda kaliteli futbolculara sahip bir kulüp olduğunu ama futbolun bireylerle değil takım oyunuyla kazanıldığını gösteren bir Gençlerbirliği’nin olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çapa, Fenerbahçe maçı ile başlayan yoğun maç fikstürüne yönelik, Spor Toto Süper Lig'de büyük takımların 8 sezondan beri bu kadar fazla puan kaybetmediklerini hatırlatarak, bu sezon Anadolu takımlarının işini daha iyi yaptığını belirtti. Geçen yıl uygulanan Play-off sisteminin Türk futbolunun yoğun maç trafiğine alışkın olmadığını ortaya koyduğunu dile getiren Çapa, "Biz bu durumu geçen sezon yaşadık bu sezon alıştık" dedi.

"FENERBAHÇE'NİN OYUN YAPISINI BİLİYORUZ"

"Fenerbahçe'nin oyun yapısını biliyoruz bizim için sürpriz bir şey yok. Gereken önlemleri alacağız" diyen Çapa, "Ancak Fenerbahçe'nin de bizim için alacağı önlemler var. Çünkü bu sezon hiçbir takım üzerimizde ezici bir üstünlük kuramadı. Hem ligde hem de kupada çok iyi karşılaşmalar oynadık. Fenerbahçe karşısında sahada verilen taktiksel görevleri başarılı bir şekilde gerçekleştirecek olursak galip gelebiliriz" açıklamasında bulundu.

Çapa, zorlu maça yönelik ise, "Fenerbahçe'de 1-2 iyi isim var ve son haftalarda takım olma yolunda iyi şeyler yapmaya başladılar. Ondan önceki süreçte de tamamen değişik bir orta saha kurgusu vardı. Yobo, Mehmet Topal, Kuyt ve Meireles'in olduğu kadroyla son 3 haftayı düşündüğümüzde Fenerbahçe'den daha iyi oyun bekleyebiliriz. Bu isimler olduğu zaman Fenerbahçe daha iyi performans gösteriyor. Lig maçlarını uzun vadede futbolcuların bireysel kalitesi, takım olma kazanımları, o günün isteği ve şans faktörü kazandırır. Takım olarak iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"BU SEZON FAVORİ TAKIM YOK"

Maçtan önce favori takımın olmayışının bu sezonun güzel tarafı olduğuna değinen Çapa, “Fenerbahçe sezona kötü başladı ancak bunu göz ardı etmemek gerek. Fenerbahçe bireysel anlamda kaliteli futbolculara sahip bir kulüp ama futbolun bireylerle değil de takım oyunuyla kazanıldığını gösteren bir Gençlerbirliği var” diye konuştu.

"3 ÖNEMLİ EKSİĞİMİZ VAR"

Serkan ve Petrovic dışında Ante'nin de sakatlıktan yeni çıktığını söyleyen Çapa, bu oyuncuların Fenerbahçe maçında sahaya çıkacaklarını ancak ilk 11'de karşılaşmaya çıkmalarının antrenmanlardaki performanslarına bağlı olacağını belirtti. Yedek oyuncularının kalitesine dikkat çeken Çapa, "Mehmet Sedef geçen sezon 29 maçta ilk 11'de başladı. Bu sezon da Ante'nin sakatlığından sonra 2 maçta ilk 11'de sahaya çıktı. Curri'nin de sakatlanmadan önce performansı gayet iyiydi. Oyuncularımız arasındaki rekabeti artırarak kaliteyi yükseltmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

"HAKEM HATALARI BENİ DÜŞÜNDÜRÜYOR"

Bir basın mensubunun, "Geçen hafta iki takımın da hakem hatalarından dolayı eleştirileri oldu. Maçın deplasmanda oynanması baskı yaratıyor mu?" sorusu üzerine Çapa, "Hakem hataları beni düşündürüyor. Baskı olan yerde sağlıklı düşünce olmaz. Şu anda 18 puanımız var ama 21 olması için de herhangi bir neden yoktu. İçerde oynadığımız maçlarda diğer takımlardan daha fazla canı yanan tarafız" cevabını verdi.

Geçen hafta Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan Gençlerbirliği-Sivasspor maçındaki hakem hatalarının Eskişehirspor-Fenerbahçe maçındaki hakem hataları kadar gündeme gelmediği eleştirisinde bulunan Çapa, "Bu bizim açımızdan endişe yaratıyor. Ancak Fenerbahçe maçını yönetecek hakemin daha önceki maçları düşünüp onlardan etkileneceğini düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

"BAZI FUTBOLCULARIMIZIN ADI ARA TRANSFERDE GEÇİYOR"

"Bu sezon da birkaç futbolcunuzun ara transferde adı geçiyor. Bu durum sizi bir yandan mutlu ediyordur ancak bir taraftan da endişeye de sürüklüyor sanırım. Neler düşünüyorsunuz?" şeklindeki soru üzerine Çapa, "Ligde son 5 haftada oynadığımız maçlardaki performansları nedeniyle oynadığımız takımlar tarafından transfer edilmek istenen oyuncularımız var. Böyle bir şey hiç etik değil. Diğer taraftan tabii ki futbolcuların istenmesi bizi mutlu ediyor. Ama ben futbolcularımla daha fazla beraber olup başarıyı birlikte yakalamayı arzu ediyorum" yanıtını verdi.

"AYKUT VE HURŞUT MİLLİ TAKIMI HAK EDİYOR"

Milli takımla ilgili değerlendirme yapan Çapa, "Milli takım hepimizi ilgilendiriyor. Onların galip gelmesi bizi nasıl mutlu ediyorsa mağlup olmaları da üzüyor. Sitem etme hakkımız yok. Eğer biz Türkiye'deki futbolda çıtayı yükseltmek istiyorsak bunu da futbolculara hissettirmemiz lazım. Aykut'un ve Hurşut'un milli takımı hak ettiğini düşünüyorum. Tabi ki duygusal yaklaşabilirim ve sonuçta onlar benim futbolcularım" ifadesinde bulundu.

"GENÇLERBİRLİĞİ'NİN İLK 4 HEDEFİ"

"Türkiye'de sezon içerisinde hedef belirlerseniz bu değişebilir" diyen Çapa, "Maalesef Türkiye'de bu tür düşünceler ön planda. Afrika ülkelerinde genelde planlamalar iş bittikten sonra başlar. Avrupa'da ise işe başlamadan, Türkiye'de de iş devam ederken plan yapılır ve o plan değişir" yorumunda bulundu.

"Bu sezon hedef tutturulursa gelecek sezon hedefimiz ne olur?" sorusuna ise Çapa, "Gelecek seneyle ilgili çok şey söyleyemem. Ben bu sezonu nasıl iyi bir şekilde bitiririm onu konuşmam lazım. Gelecek seneyle ilgili yönetime bir rapor sunmam lazım. Siz 1 yıllık sözleşmeniz varsa 5 yıllık planlama nasıl yaparsınız. Bu tür planlar yapmak istiyorsanız onu uzun vadede yapabilirsiniz. Ama benim Gençlerbirliği ile olan bağlarım çok değişik. Duygu bağlarım var. Bizim yönetimle olsun, genel menajerimizle olan bağlarımız değişik. Yani biz hiçbir zaman 1 yıl sonra burada olmayacakmış gibi değil 3 yıl sonra neler yapabiliriz onları da konuşuyoruz kesinlikler. Futbolda yarın ne olacağı belli değil, bugün çok önemli dün de önemli değil o açıdan bakmak lazım. Ülke futbol bu şekilde ilerliyor" cevabını verdi.


Fenerbahçe Gençlerbirliği Maçı Biletleri, Bilet Fiyatları şöyle;

Spor Toto Süper Lig 2012-2013 sezonu 13. hafta maçında, 25 Kasım 2012 Pazar günü saat 19:00′da, Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı"nda oynanacak maçın biletlerinin satışına başlandı. Biletlerin genel satışına, 23 Kasım Cuma gününden itibaren başlanacak.

Bilet fiyatları ise şöyle:

TÜRK TELEKOM VE MİGROS TRİBÜNÜ : 33,00.-TL

FENERIUM ÜST NISSAN H-I BLOK: 77,00.- TL

FENERIUM ÜST NISSAN C-D-F-G BLOK : 99,00.-TL

FENERIUM ALT G BLOK: 125,00.- TL

FENERIUM ALT B-F BLOK : 175,00.- TL

FENERIUM ALT C-E BLOK: 215,00.- TL

FENERIUM ALT D BLOK : 225,00.- TL

Gençlerbirliği'nde Fenerbahçe maça hazırlıkları Başladı

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 2 saat sürdü. Kırmızı-siyahlı futbolcular salonda yarım saatlik çalışmanın ardından koşu ile başladıkları saha çalışmasında, koordinasyonun ardından dar alanda 5'e 2 top kapmaca oynadı. Antrenman, dar alanda çift kale maçla sona erdi.

Başkent temsilcisinde sakatlıkları süren Serkan Kurtuluş ameliyat oldu. Petroviç ise tedavisi için ülkesine gitti. Bu iki oyuncunun yanı sıra tedavisi devam eden Ekigho da bugünkü çalışmada yer almazken, Cem Can ile Ferhat Çapa idmanı koşuyla tamamladı.

Başkent temsilcisi yarın saat 13.00'de yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Kırmızı-siyahlıların başarılı oyuncusu Aykut Demir, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçı çalışmalarının çok iyi gittiğini söyledi.

İstanbul'a kazanmak için gideceklerini belirten Aykut, ''Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürüyoruz. İstanbul'dan alnımızın akıyla döneceğiz'' dedi.


Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Kırmızı-siyahlılarda, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Fuat Çapa gözetiminde yapılan antrenman 2 saat sürdü. Fenerbahçe maçı hazırlıklarına tek antrenmanla devam eden Gençlerbirliği oyuncuları, salonda yarım saatlik çalışmanın ardından sahada ısınma koşusuyla antrenmanı sürdürdü. Daha sonra koordinasyonla devam eden antrenmanda oyuncular, dar alanda 5'e 2 oynadı. Antrenman dar alanda çift kale maçla tamamlandı. Ayrıca antrenmanda, A2 kadrosunda yer alan oyuncular düz koşu yaptı.

Tedavisi devam eden Ekigho antrenmana katılmazken, Kaptan Cem ve Ferhat Çapa takımdan ayrı çalıştı. Serkan Kurtuluş'un ameliyat olduğu, Petroviç'in ise ülkesine gittiği öğrenildi. Gençlerbirliği, maç hazırlıklarına yarın 13.00'te yapacağı tek idmanla devam edecek.

Gençlerbirliği'nde antrenmanın ardından gazetecilere açıklama yapan milli oyuncu Aykut Demir, Fenerbahçe maçı çalışmalarının çok iyi gittiğini dile getirerek, "İstanbul'a kazanmak için gideceğiz. Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürüyoruz. İstanbul'dan alnımızın akıyla döneceğiz" dedi.


Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına çift antrenmanla başladı.

Başkent ekibinde, A2 takımının Sivasspor ile oynadığı maçta forma giyen oyuncular kaleci Özkan, Artun, Tayfur, Yusuf, Onur, Mustafa ve Mehmet Kara ile tedavi gören Cem Can, Ekigho, Serkan ve Petroviç yanı sıra izinli olan Hurşut çalışmada yer almadı.

Günün ilk çalışmasını sabah salonda gerçekleştiren kırmızı-siyahlı futbolcular, daha sonra sahada zamana dayalı tempolu koşu yaptı. Akşam 1.5 saat süren antrenmanda ise futbolcular ısınma koşusunun ardından 5'e 2 pas çalışması yaptı. Çalışma "dar alanda kontrol pas" ile sona erdi.

Gençlerbirliği, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına yarın saat 13.00'da yapacağı antrenmanla devam edecek.




0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger