GOOGLE REKLAMLARI

Pages

22 Kasım 2012 Perşembe

23 Kasım Besiktas - Akhisar Belediye Karşılaşması

GOOGLE REKLAMLARI



Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında, sahasında Kasımpaşa'ya 2-0 yenilen ekipte, bugünkü antrenmana ağırlıklı olarak Kasımpaşa maçında forma giymeyen oyuncular katıldı. Antrenmanda düz koşu ve taktik çalışması yapıldı. Kasımpaşa maçında sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen golcü oyuncu Bruno'nun cezası biterken, bu kez de defansta görev alan Sonko kart sınırında bulunuyor.

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, yaptığı açıklamada, oynadıkları maçlarda çok iyi mücadele ettiklerini, ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını belirtti.

Acar, ''Takım olarak sahada çok iyi bir futbol sergiliyoruz ancak tabii ki iyi oynayana puan verilmiyor. Kasımpaşa maçında 75. dakikaya kadar çok iyi bir futbol sergiledik. Yediğimiz ilk golden sonra toparlanamadık. Yönetim olarak teknik ekibin ve futbolcularımızın sonuna kadar arkasındayız. Önümüzde çok kritik bir Beşiktaş maçı var. Beşiktaş maçından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyoruz'' diye konuştu.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında kendi evinde Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleşen çalışma ısınma koşuları ile başladı. Daha sonra pas ve şut çalışmaları yapan oyuncular yarım sahada yaptıkları çift kale maçın ardından idmanı tamamladı.

Tedavileri devam eden Mustafa Pektemek, Mehmet Akgün, Batuhan Karadeniz ve İsmail Köybaşı çalışmalara katılmazken, Oğuzhan Özyakup takımdan ayrı koşu yaptı.

Siyah - beyazlılar, yarın yapacakları antrenmanın ardından 23 Kasım Cuma günü oynayacağı Akhisar Belediye maçı için kendi tesislerinde kampa girecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger