GOOGLE REKLAMLARI

Pages

20 Kasım 2012 Salı

Bu kış elektrik ve gaz kesintisi yaşanabilir

GOOGLE REKLAMLARI


Bu kış elektrik ve gaz kesintisi yaşanabilir.Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, yaklaşan kış aylarında elektrik veya doğalgaz kesintisi yapılmayacağını söylemenin zor olduğunu kaydetti.
EPDK'nın 11. kuruluş yıl dönümü etkinliğine Enerji Bakanı Taner Yıldız, Enerji Komisyon Başkanı Mücahit Fındıklı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Başkanı Hasan Köktaş katıldı. Yıldız, burada kendisine yöneltilen, "Kış yaklaşıyor, sorun olur mu?" sorularına, "Hava şartlarına bağlı. Çünkü atmosferi çok açık bir işletmedeyiz. 'Hiçbir yerde elektrik kesilmeyecek ve doğalgaz da aksama olmayacak.' demek gerçekçi bir yaklaşım olamaz." cevabını verdi. Doğalgaz üreten ve ihracat yapan ülkelerde bile geçen yıl 3 gün kesinti yapılan yerler olduğunu ifade eden Yıldız, "Türkiye genel manada iyi bir işletmecilik yapmaktadır. Aksayan yönlerini hızla onaran bir yapıya sahiptir." dedi.
Bakan Yıldız, kayıp kaçak bedelleri ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Dicle ve Van bölgesi istisna kılındığında Türkiye'nin kayıp kaçak oranının AB'nin daha altında olduğunu kaydeden Yıldız, bu bölgelerdeki yüzde 10'luk kayıp kaçak bedelinin, ihalede verilen teklifin üzerindeki kazanıma sebep olduğuna da işaret etti. Bunun her bölge için geçerli olduğunu ifade eden Yıldız, saydığı 2 bölge için bunun son derece önemli olduğunu dile getirdi.
kaynak:mynet

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger