GOOGLE REKLAMLARI

Pages

22 Ocak 2013 Salı

Sivasspor - 1461 Trabzon Ziraat Kupası Maçı 23 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI


Sivasspor - 1461 Trabzon Ziraat Kupası Maçı 23 Ocak 2013 hangi kanalda saat kaçta ? Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası A grubu 4. haftasında oynayacağı 1461 Trabzon maçı hazırlıklarını tamamladı.
Kulüp tesislerinde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde toplanan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri ile antrenmana devam etti. Daha sonra topla birlikte çalışan takım, 1461 Trabzon maçı hazırlıklarını tamamladı.
İdmanda basın mensuplarının sorularını cevaplayan teknik direktör Rıza Çalımbay, maçta tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu vurgulayarak, “Kupaya baktığınız zaman bu maç en önemli maç. Maçı aldığımız takdirde çok büyük bir avantaj yakalıyoruz. Ama hakikaten iyi bir takıma karşı oynuyoruz, çok iyi mücadele eden bir takım. Hem kendi liginde olsun hem de kupada olsun çok iyi grafik çizen bir takım. Zor bir maç olacak. Çok dikkat etmemiz gerekiyor. Tek düşüncemiz galibiyet, başka bir düşüncemiz yok” dedi.
Yeni transfer Arkadiusz Piech ile ilgili bilgi veren Çalımbay, “Şuanda gelmedi, bugün ya da yarın burada olur. Zaten ondan da yararlanma şansımız şuanda zor” diye konuştu.
Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Çalımbay, “Şuan çok istediğimiz bir oyuncunun peşindeyiz. Ama maalesef şuana kadar gerçekleşmedi. Yapabilirsek o bizim en büyük avantajımız olacak” şeklinde konuştu.
Galatasaray’dan sezon sonuna kadar kiralanan Sercan Yıldırım ise gazetecilere yaptığı açıklamada, 1461 Trabzon maçının zor geçeceğini ifade ederek, “Zor bir maç olacak. İlk maç 1-1 bitmişti. Şimdi rövanşları oynuyoruz. Zor geçecek onun bilincindeyiz. Ama oyunun kontrolünü ele geçirip erken de golü bulursak farklı bir skor olacağını düşünüyorum. İnşallah bunu başarırız. Kupada hedefimiz belli, gruptan çıkıp kupa almak” ifadesinde bulundu. Yıldırım, yarınki maçta gol atarak açılışı yapmak istediğini de sözlerine ekledi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger