GOOGLE REKLAMLARI

Pages

8 Ocak 2013 Salı

Fenerbahçe Genk Hazırlık Müsabakası 8 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI

Hazırlık Kampı programında Fenerbahçe Genk İle karşı karşıya gelecek.Fenerbahçe Genk maçı hangi kanalda? (Hazırlık maçı)İşte Fenerbahçe Genk maçı hangi kanalda?.
İlk ve tek hazırlık maçı özelliğini taşıyan mücadele, Merit Arcadia Otel Tesisleri’nde oynanacak. Saat 20:00’de başlayacak karşılaşma D Smart ekranlarından naklen yayınlanacak. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın önümüzdeki hafta oynanacak 1461 Trabzonspor ve Bursaspor kupa maçları öncesi futbolcularının son durumlarını güçlü bir rakip karşısında görmesini sağlayacak maçta öncelikle as futbolcuların görev yapması bekleniyor. Tecrübeli hocanın, ikinci yarıda diğer oyuncularına şans vermeyi düşündüğü kaydedildi.Devre arası kampını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe, Belçika'nın Genk ekibiyle hazırlık karşılaşmasına çıkıyor.

Yoluna 3 kulvarda devam eden Fenerbahçe, devre arası kampını Antalya'da gerçekleştiriyor. Sarı Lacivertliler, kamp döneminin ilk hazırlık karşılaşmasında Belçika'nın ünlü ekibi Genk ilemücadele edecek.  Bu mücadeleyi 8 Ocak Salı günü saat 20.00'de.
Spor toto süper ligde şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe Antalya'da 2. yarı hazırlıklarını sürdürüyor... Fenerbahçe Hazırlık kampı çerçevesinde bu akşam Genk ile bir hazırlık maçı yapacak. Fenerbahçe Genk Maçı Canlı izle, fb tv izle, fb tv canlı izle...
Spor toto süper ligde şampiyonluk mücadelesi veren ve ligde son iki hafta maçını kaybeden ve önce Aykut Kocaman'ın istifasıyla çalkanan kulüpte hedef hazırlık kampında takımı toparlamaktır. Fenerbahçe'de istifasını sunan ancak yönetim tarafından istiafı kabul edilmeyen Aykut Kocaman'ın Antalya kampı'nda oyuncularıyla toplantı yaptığı belirtildi ve oyuncularını sizlere güvenerek geri geldim dediği öğrenildi...
Fenerbahçe hazırlık kampı çerçevesinde bu akşam saat 20:00'da Genk ile karşı karşıya gelecek.
Fenerbahçe, Antalya'daki ilk ve tek hazırlık maçını bugün saat 20.00'de Genk ile yapacak. Arcadia Hotel sahasında oynanacak olan karşılaşma, D Smart platformundan yayın yapan Smart Spor'tan naklen ekrana gelecek. Teknik direktör Aykut Kocaman, takımına bu maçta değişik hücum varyasyonları denetecek. Genk, Anderlecht'in 52 puanla lider olduğu Belçika Ligi'nde 36 puanla 6. sırada bulunuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger