GOOGLE REKLAMLARI

Pages

15 Ocak 2013 Salı

Pis Yedili 52. Bölüm 16 ocak

GOOGLE REKLAMLARI


Pis Yedili 52. Bölüm 16 ocak 2013 Show tv konusu.Okulun ortaklarından Mithat Bey, Nedim Bey'i arayarak okulun not ortalamasının çok düşük olduğunu, bundan okul müdüresi Esma Sultan'ı sorumlu tuttuğunu ve kendisiyle tanışmak istediğini söyler.
Paşa ve Cimbom geceyi adada geçirmişlerdir. Ertesi gün vapurlar hala çalışmamaktadır. Cimbom'un aklına Salça'yı arayıp Can'dan rica ederek teknesiyle onları almasını istemek gelir. Paşa karşı çıksa da başka çareleri yoktur. Fakat onlar adadayken Can'ın, Furkan'ların tarafına
geçtiğinden haberleri yoktur ve bu başlarına büyük iş açar...
2B yasasının iptal olmasıyla Paşa okula geri döner. Onu geri almak istemeyen Esma Sultan, Nevriye'nin baskısıyla kabul etmek zorunda kalır. Esma Sultan bunun intikamını, folklör yarışmasına gidecek öğrencileri yarışmaya çıkarmayarak alır.
Paşa ve Cimbom, okulu kırarak Ada'ya gitmeye karar verirler. Güzel geçen günün ardından onları bekleyen kötü bir sürpriz vardır.
yaptığı sohbeti duyan Orço, Alis'e yaranabilmek için boynuna "Alis" yazan bir dövme yaptırmaya karar verir. Parasız gittiği dövmecide başına gelecekten habersizdir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger