GOOGLE REKLAMLARI

Pages

22 Ocak 2013 Salı

Fenerbahçe Bursaspor Ziraat Kupası Maçı 23 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI


Fenerbahçe Bursaspor Ziraat Kupası Maçı 23 Ocak 2013 hangi kanalda saat kaçta ? Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 4. haftasında, 23 Ocak Çarşamba günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı"nda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri"nde yaptığı ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla tamamladı.
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan antrenman, 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.
Antrenmanın ilk bölümünde sağ ayak bileği burkulan Moussa Sow, tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bırakırken, Sezer Öztürk’ün ise tedavisine devam edildi. Nijerya Milli Takımı’yla birlikte Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden Joseph Yobo da antrenmanda yer almadı.
Bu antrenmanla Bursaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertli takım, yarın saat 13.30’da Can Bartu Tesisleri’nde bir araya gelecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger